Macro Trends

MACRO Trends (MT) werd in 2011 opgericht als meer dan een beleggersblad. Het was een blad voor beleggers, wat niet hetzelfde is.
Bij MT vind je aandelentips, zoals bij elk blad, maar wij gaan verder: wij analyseren de risico’s die aan alle activaklassen vasthangen, omdat alle activaklassen nu eenmaal uitgedrukt zijn in … geld.

Met ons geld is wat mis. Er is er teveel van, maar toch brengt niks nog geld op. Tenminste niet als je de inflatie erbij rekent, die volgens de ECB lager is dan ooit, maar wat wij in onze portemonnee niet voelen. In tegendeel: elk jaar wordt alles duurder. Hoe komt dat? En hoe bescherm ik mijn vermogen daartegen? Dat zijn de kernvragen die we maand na maand in MT onderzoeken.

Maarten Veheyen

Maarten Verheyen voorspelde de kredietcrisis van 2008, publiceerde het boek ‘Het Eindspel van ons Financieel Systeem’ en creëerde de documentaire ‘Eindspel’.

Nieuwsbrief

Bescherm uw kapitaal!

Het vermogen van onze lezers beschermen is altijd onze éérste zorg. MACRO Trends investeert voornamelijk in fysiek goud, zilver, (buitenlandse) valuta, maar ook cryptocurrencies zoals Bitcoins komen aan bod.

De portefeuille van MACRO Trends is opgebouwd volgens de filosofie van een beleggings-piramide, waarbij het minst risicovolle (aandelen) de top. Hoe hoger, hoe minder er van die activaklasse in zit. 

Als abonnee zit u verder ook nog eens op de eerste rij om bij te leren over het onderzoek van de hoofdredacteur inzake inflatie en deflatie, en de relatie met de geopolitieke gebeurtenissen in Europa. 

89

iedere 3 maanden

Recente updates

MACRO Trends
Maarten

Macrotrends editie 211

Editie nummer 211 van Macrotrends is vanaf nu beschikbaar. Je kan het nummer downloaden via de onderstaande button. In dit nummer: Lightwave Logic stelt beleggers…...

Je hebt een geldig abonnement nodig om de inhoud te bekijken.
[elementor-template id="33228"]
Lees verder »
MACRO Trends
Maarten

Reset Portefeuille Trade Alert: Peabody Energy

Een nieuwe aankoop voor de Reset Portefeuille: we nemen een positie van 2% in steenkoolproducent Peabody Energy (ticker BTU). We komen vrijdag met meer details over…...

Je hebt een geldig abonnement nodig om de inhoud te bekijken.
[elementor-template id="33228"]
Lees verder »
Algemeen
Maarten

Hoera: VS mag weer meer schulden maken

Het schuldenplafond in de VS wordt dan toch verhoogd. Erg verrassend is dat niet natuurlijk. De Treasury zal in de komende twee kwartalen voor $1,5…...

Je hebt een geldig abonnement nodig om de inhoud te bekijken.
[elementor-template id="33228"]
Lees verder »