Het duistere plan van Poetin en Xi...

Het Westen moet kapot!

Rusland en China willen de macht van het Westen breken en werken aan een nieuw financieel systeem dat alles bedreigt waar jij en ik ooit voor gewerkt hebben.

Geachte heer/mevrouw,

De tegenstanders van het Westen werken al enkele jaren aan een duister meesterplan om de wereld naar hun hand te zetten. 

Het doel van dit plan is om het Westen compleet kapot te maken en zo de controle te grijpen over ons financieel systeem.

Dit gaat over macht. En geld. Veel geld.

STAP #1: Breek de macht van de dollar 

Als je het Westen op de knieën wil krijgen, moet je beginnen met de positie van de dollar. 

Waarom kan de Verenigde Staten -met amper 4% van de wereldbevolking- meer geld besteden aan defensie dan alle andere landen samen? 

Dit is enkel mogelijk door de unieke positie van de dollar. 

Aangezien olie bijna exclusief in dollar wordt verhandeld, moet iedereen die olie nodig heeft over dollars beschikken.

Dit is de zogenaamde petrodollar. 

Wie grondstoffen wil kopen, moet eerst dollars verdienen. 

De VS geniet hier echter een unieke positie omdat zij naar hartelust dollars kunnen printen om de uitgaven te financieren. 

Dit is waarom de VS meer kan uitgeven aan defensie dan de rest van de wereld samen. Zij kunnen als enige land van de wereld dollars printen terwijl andere landen er eerst voor moeten werken.

STAP #2: Neutraliseer de financiële wapens

Aangezien alle landen van de wereld dollars nodig hebben voor de handel in grondstoffen, heeft de VS hiermee een machtig wapen in handen.

Landen die buiten de lijntjes kleuren, kunnen de duimschroeven worden aangedraaid door de toegang tot de dollar af te snijden.

Zowel Iran als Venezuela werden financieel op de knieën gedwongen door dit soort economische sancties en het plan was om hetzelfde te doen met Rusland. 

Maar de Russen wisten wat ging komen en waren voorbereid. 

Ze hadden de voorbije jaren massale goudreserves opgebouwd waardoor ze niet meer afhankelijk waren van de dollarreserves.

Bovendien verkochten ze  hun energie enkel nog voor roebels in plaats van dollars en euro’s waardoor de roebel sterker werd in plaats van zwakker.

De Russische economie wist hierdoor de Westerse storm goed te doorstaan.

STAP #3: Creëer je eigen valuta 

Het globale zuiden duwt ons naar een nieuw financieel systeem. Een systeem waarbij de waarde van het geld gekoppeld worden aan iets echt. 

De BRICS-landen, een clubje dat overigens steeds meer leden aantrekt, werken aan een nieuw systeem waarbij de waarde van geld gekoppeld wordt aan de grondstoffenreserves.

Deelnemende landen zouden dan kunnen aangeven welk deel van hun grondstoffenreserves ze in de toekomst willen verkopen voor deze nieuwe valuta. 

Het garandeert in ieder geval dat deze nieuwe valuta een enorme vraag zal kennen aangezien deze nodig is voor het kopen van grondstoffen. 

Bovendien koppel je zo de waarde van de munt aan de grondstoffenreserves van de individuele landen waardoor deze ook gedekt is door iets reëel en gebruikt kan worden om reserves in te parkeren. 

Stap #4: Steel de Westerse rijkdommen

Het nieuwe financieel systeem dat hierboven beschreven werd, is een enorm voordeel voor de landen met rijke grondstoffenreserves. Zij zullen hun rijkdom snel zien stijgen.

De grote verliezers zijn de landen zonder grondstoffen in de bodem. 

In Europa hebben we met andere woorden een bijzonder groot probleem eens Bretton Woods 3.0 in werking treed. Wij zullen steeds meer van onze rijkdom naar de grondstofproducerende landen moeten sturen. 

We hebben de voorbije maanden al gezien hoe dat werkt aangezien we met steeds meer euro’s over de brug moeten komen voor de gasleveringen vanuit Rusland. 

In plaats van “onze dollar, jullie probleem” wordt het “onze grondstoffen, jullie probleem”.

Er schuilt dus een enorm gevaar voor spaarders en beleggers die een groot deel van hun vermogen investeren in Europa. En dat mag je breed bekijken: spaartegoeden, obligaties, aandelen, … 

De rijkdom verschuift van fiatgeld naar grondstoffen, van unipolair naar multipolair en van het Westen naar de BRICS-landen.

Stap #5: Versnel de ineenstorting

Het Westen wordt zo gedwongen om met steeds meer euro’s en dollars over de brug te komen voor de import van energie en andere commodities.

De VS en Europa kampen vandaag reeds met ongekende begrotingstekorten en zijn verplicht tot het printen van geld om deze tekorten te financieren. 

Als deze tekorten verder exploderen door de stijgende energieprijzen, moet men steeds meer en steeds sneller geld printen waardoor de ineenstorting alleen maar dichterbij komt. 

Het lijkt wel alsof ieder probleem tegenwoordig kan opgelost worden met meer geld te printen.

De banken vallen om? Geld printen!

De economie slabakt? Geld printen!

Het coronavirus breekt uit? Geld printen!

We weten allemaal wat er gebeurt met de waarde van een valuta als je onophoudelijk meer geld in omloop blijft brengen.

Iedere extra euro tast de waarde van de bestaande euro’s aan en als je maar genoeg extra’s euro’s in omloop brengt, vernietig je de waarde van je valuta.

Ga je machteloos toekijken hoe je alles verliest waarvoor je ooit gewerkt hebt?

Blijf dan gewoon je geld gewoon investeren zoals je dat in het verleden deed, en de centrale banken doen wel de rest.

Of je kan je bewust zijn van hetgeen hier gaande is, en concrete maatregelen nemen om je geld en je vermogen uit de klauwen van de elite te houden.

Dat vraagt om een andere aanpak en een totaal andere manier van denken.

Het begint natuurlijk allemaal met de juiste informatie.

“If you don’t read the newspaper, you’re uninformed. If you read the newspaper, you’re mis-informed.” – Mark Twain

De media is niets meer dan de spreekbuis van het grote geld. 

Een onderzoek gepubliceerd door Swiss Propaganda Research toonde aan dat 85% van de artikels die in onze media verschijnen uit de koker komen van slechts 3 persagentschappen.

Drie bedrijven controleren 85% van het nieuws dat wij dagelijks voorgeschoteld krijgen!

Onafhankelijke media die een ander geluid laten horen, worden op alle soorten manieren tegenwerkt waardoor ze nooit een deftig publiek kunnen opbouwen.

Deze alternatieve media worden gecensureerd op social media … onder druk gezet door adverteerders en kapot gemaakt door de overheid.

Dit is de reden waarom alle media steeds dezelfde mening hebben over alles en nog wat.

De media serveren je eenheidsworst. 

Nee, je hebt iemand nodig die het spel doorziet … iemand die weet hoe de hazen lopen … en iemand die de moed heeft om het te zeggen zoals het is.

Iemand zoals Maarten Verheyen. 

Maarten Verheyen voorspelde de kredietcrisis van 2008 en wordt wel eens de man met de stalen zenuwen genoemd omdat hij in het verleden al vaker bewees een goede neus te hebben voor uitzonderlijke situaties.

Ik kan pagina’s en pagina’s vullen met voorbeelden hoe Maarten Verheyen steeds met inzichten komt die hun tijd ver vooruit zijn.

Inzichten die op dat moment compleet onwaarschijnlijk … ongeloofwaardig … en soms ronduit krankzinnig lijken, maar later worden ingehaald door de feiten.

In de herfst van 2015 bijvoorbeeld gaf Trump letterlijk niemand een schijn van kans in de aankomende presidentsverkiezingen.

The New York Times omschreef zijn campagne als “The Truman Show”, The Huffington Post weigerde om hem serieus te nemen en publiceerde enkel over hem op de entertainment-sectie en CNN kaderde Trump als een “rage” die snel zou uitdoven.

Maarten Verheyen was één van de eersten die het fenomeen Donald Trump wél serieus nam en voorspelde ruim op voorhand dat hij de verkiezingen zou … winnen!  

En in april 2021, lang voordat er zelfs maar sprake was van een oorlog in Oekraïne, waarschuwde hij voor permanente en oplopende energietekorten. Een gevaarlijke ontwikkeling die niet alleen onze welvaart bedreigt maar ook onze manier van leven. 

In Europa werden we inmiddels al geconfronteerd met exploderende gasprijzen en nakende energietekorten. 

Wie Maarten’s analyse indertijd serieus nam en investeerde in steenkool, realiseerde 467% winst met deze trend. 

Hij was ook één van de eersten in de Benelux die bitcoin adviseerde maar ook één van de weinigen die tijdig waarschuwde voor een crash:

 

Allemaal leuk en wel, hoor ik je denken, maar waarom is deze info voor mij belangrijk als belegger?

Wie het geopolitieke spel kan doorgronden en de agenda van het grote geld begrijpt, heeft een enorme voorsprong op alle anderen.

Met deze info in de hand, weet je jaren op voorhand in welke richting men de wereld probeert te duwen.

Hoe kan je je vermogen op de juiste manier beheren zonder deze kennis?

Zonder deze informatie ben je niet meer dan een speelbal van de elite, een onschuldig slachtoffer in de strijd om de knikkers en één van de vele schapen die in de gewenste richting worden geduwd.

Kijk, voor mij is het heel erg simpel.

Ofwel geloof je dat je zoveel geld kan printen als je wil … schulden onbeperkt kunnen stijgen … de EU voor welvaart en vrede zorgt … politici altijd en overal de waarheid zeggen en media niets dan de feiten rapporten.

In dat geval kan MACRO Trends helaas niets voor je betekenen. Blijf ‘s morgens vooral je favoriete krant lezen, laat je entertainen met de clickbait online en kijk trouw naar het avondnieuws.

Het beeld dat je op deze manier krijgt van de wereld, is precies het beeld dat men wil dat je hebt.

Met de werkelijkheid heeft het weinig te maken.

Ik zal nog meer zeggen: de info die je op deze manier krijgt, dwingt je tot bijzonder slechte beslissingen.

Deze desinformatie laat je panikeren wanneer er weinig aan de hand is en stelt je gerust wanneer je moet panikeren.

Hoe vaak heeft de media je de voorbije jaren niet laten geloven dat de beurs ging crashen en je best al je beleggingen dumpte?

In 2016 liet de media geen kans onbenut om je te laten geloven dat de beurzen in mekaar zouden donderen mocht Trump tot president van de VS verkozen worden.

Wie verkocht op basis van deze berichten, zag een verdere stijging van 68,9% aan zich voorbij gaan.

En wie herinnert zich Brexit nog? Als de Britten daarvoor zouden stemmen, zou de EU als een domino in mekaar vallen.

Stemmen voor Brexit, was kiezen voor een zekere verarming.

De sukkelaar die deze bangmakerij serieus nam, profiteerde alvast niet van de 50,2%-stijging die volgde op dit soort berichten.

En dan is er nog de handelsoorlog met China. Trump speelde met vuur, bracht de wereld aan de rand van de afgrond en riskeerde ons allemaal in een economische depressie te duwen.

Wie zijn aandelen verkocht, kon vanaf de zijlijn toekijken hoe de Nasdaq 53,9% hoger ging … en dat in amper 14 maanden tijd!

En welk advies kreeg je te horen toen het écht serieus werd en de beurs aan de vooravond stond van de snelste crash in de geschiedenis van de financiële markten?

Juist ja! “Geen paniek” en “buy the dip”. Je kan het gewoon niet verzinnen. 

Dit is het soort “informatie” dat je mag verwachten van de traditionele media.

Als jij je centen wil investeren op basis van deze waardeloze troep … be my guest. 

Maar als jij niet langer het speeltje van het grote geld wil zijn en braafjes het voor jou uitgestippelde pad wil bewandelen, dan is MACRO Trends jou op het lijf gesneden.

MACRO Trends bekijkt de zaken een heel stuk breder dan louter de financiële markten. Deze publicatie heeft een helicopterview en overziet het volledige geopolitieke speelveld.

Hierdoor ben je niet langer een weerloos slachtoffer maar kan je het spel doorzien en betere beslissingen nemen met je centen.

Het is dan ook geen toeval dat MACRO Trends het beste track-record heeft van eender welke andere publicatie in de Benelux.

MACRO Trends maakte meer miljonairs dan wie ook.

In januari 2012, lang voordat ook maar iemand over bitcoin of cryptocurrencies sprak, kregen onze lezers het advies om bitcoin te kopen.

Toenmalige prijs: $5,36!

Een lezer die liever anoniem wil blijven, kocht 2000 bitcoins … een investering van een luttele $10.720 die een huidige waarde van 17,6 miljoen euro heeft!

Een uitzondering? Zeker niet!

We hebben de voorbije jaren talrijke berichten ontvangen van lezers die indertijd een paar honderd euro … of paar duizend euro investeerden en miljonair werden met hun aankopen.

Ja, want zelfs als je maar $500 investeerde … goed voor 100 bitcoins … dan kijk je vandaag aan tegen een fortuin van $1.013.833!

Ok, bitcoin was een toevalstreffer hoor ik je denken. 

Toch?

Wel … FOUT!

Enkele jaren later, in maart 2015 om precies te zijn, kregen de MACRO Trends-abonnees opnieuw een cryptocurrency gepresenteerd.

Lezers kregen de suggestie om Monero te kopen tegen $0,60. 

Lezers die de fenomenale stijging in bitcoin hadden gemist, kregen met Monero een tweede kans.

Een kans die massaal gegrepen werd!

En ok, Monero presteerde misschien wat minder goed dan bitcoin, maar de stijging was wederom zo groot dat diverse abonnees miljoenen en miljoenen euro’s verdienden met deze altcoin.

Wie $10.000 investeerde aan $0,60 zag zijn inleg ontploffen tot $1.353.000.

Wie $50.000 investeerde, eindigde met een fortuin van $6.765.000

En wie zelfs maar $1.000 investeerde, kijkt aan tegen een meevaller van $135.300!

Bitcoin en Monero zijn de enige twee crypto’s die in MACRO Trends getipt werden.

Iedereen kan natuurlijk om de haverklap crypto’s en andere beleggingen adviseren en vervolgens uitpakken met één of twee winnaars.

Zo werken wij niet.

MACRO Trends is zeer zuinig met de ideeën die worden gepresenteerd. Het aantal “tips” die jaarlijks worden voorgesteld, kan je op één hand tellen.

Wanneer MACRO Trends uitpakt met een nieuw idee … is dat enkel nadat er tientallen … of misschien wel honderden uren research aan vooraf zijn gegaan.

En wanneer zo’n idee dan wordt gepresenteerd, betekent dat iets voor onze lezers. Ze weten dat goede ideeën schaars zijn en dan het noodzakelijk is om actie te ondernemen wanneer we uitpakken met een nieuw advies!

Welke ideeën hebben we vandaag voor onze lezer?

Macrotrend #1: Je eigen goudbank

Goud steeg van $250 naar $1000 tussen 2000 en 2007. Dat is een stijging van 400%. Niet slecht, en een solide belegging voor iedereen die kocht. 

Maar je gaat natuurlijk niet rijk worden van een dergelijke stijging.

Nochtans waren er een aantal slimme beleggers die een absoluut fortuin verdienden aan deze stijging. Zij hadden in de jaren voordien hun eigen “goudbank” gebouwd. Deze goudbank zorgde voor een enorme leverage op de goudprijs.

Deze goudbank steeg geen 400% in waarde zoals goud, maar 10.000%! Dat is 25x keer zo snel!

Wie 10.000 euro investeerde in goud, kreeg 50.000 euro terug.

Wie 10.000 euro investeerde in deze goudbank, kreeg 1.000.000 euro terug. 

Zo word je dus schatrijk tijdens een bull-market in goud. In plaats van je geld te investeren in fysiek goud, parkeer je het bij de goudbank.

Eric Sprott gebruikte de goudbank tijdens de vorige bull-market. En ook de legendarische investeerder Albert Friedberg passeerde langs de goudbank voor een absolute home-run. 

MACRO Trends heeft een nieuwe goudbank voor je gevonden. Geen enkele andere belegging biedt je méér upside ten opzichte van goud dan deze.

Je kan $1900 neertellen en dan geniet je van de upside van één ounce goud. Of je kan 5 deelbewijzen kopen van deze goudbank … een luttele investering van C$5,00 aan de huidige prijzen … en eveneens één ounce goud controleren. Mijn keuze is dan in ieder geval snel gemaakt.

En ik ben niet de enige.

Eric Sprott heeft C$12 miljoen uitstaan via de goudbank, en Walter Storm zelfs C$30 miljoen. Walter Storm en zijn investeerders genereerden C$4,5 miljard aan waarde met een eerder avontuur in de mijnsector en Storm herinvesteerde een deel van die winsten in de uitbouw van deze goudbank.

De goudbank biedt je als belegger de grootste hefboom op goud, maar er is één belangrijk nadeel. 

De goudbank is niet geschikt om grote bedragen te parkeren. 

Het is uiteraard geen probleem om 10.000 euro … 50.000 euro of eventueel zelfs 500.000 euro te parkeren bij de goudbank, maar bedragen die hoger liggen dan dat geven waarschijnlijk problemen.

Maar het is en blijft het beste vehikel dat ik ken voor een bescheiden belegger die overtuigd is van een verdere stijging van de goudprijs en op zoek is naar de hoogst mogelijke leverage voor zijn investering.

Dat is precies wat de goudbank je hier kan bieden!

Macrotrend #2: Een absolute game-changer voor het verwerken van data

Dit bedrijf is actief in de alsmaar groeiende datamarkt.

Door de ongekende groei van het recent, en de bijhorende clouddiensten, hebben we namelijk te maken met een ware explosie van data.

Zo sturen we dagelijks 500 miljoen tweets … 65 miljard Whatsapp-berichten … en maar liefst 320 miljard e-mails.

Analisten schatten we tegen 2025 met z’n allen dagelijks 463 ExaByte aan data consumeren.

1 ExaByte = 1 miljard GigaByte

1 ExaByte aan data = een videocall van 237.823 jaar

5 ExaByte aan data = alle woorden die de mensheid sprak sinds de Big Bang

Al deze data wordt verplaatst via Elektronen en opgeslagen in datacenters.

Het verplaatsen en opslaan van deze gigantische hoeveelheden data is enorm energie-intensief en op deze manier enorm duur. 

Om nog te zwijgen van het massale energieverbruik!

En hier is in de toekomst een belangrijke rol weggelegd voor het aandeel waar ik het vandaag met je wil over hebben.

Onze technologieparel doet immers al bijna een decennium onderzoek naar een compleet nieuwe techniek om data te verplaatsen.

Sneller. Koeler. En kleiner.

Kortom, een techniek die energiekosten drastisch inperkt en datacenters miljarden dollars kan besparen! 

Onze technologieparel opereert in een sector die tegen 2025 ongeveer 45 miljard usd aan omzet zal realiseren.

En alhoewel deze technologie sneller, goedkoper én milieuvriendelijker is, blijven we toch graag heel erg conservatief en gaan we uit van een wereldwijd marktaandeel van amper 10%.

Zelf vermoeden we dat het veel meer zal zijn, maar ik wil je kop niet helemaal zot maken en werk liever met cijfers die makkelijk haalbaar zijn.

10% dus. Dat geeft 4,5 miljard USD aan omzet.

De winstmarge op deze technologie schat ik op 33%.

Onderaan de streep houden ze dus 1,5 miljard USD over.

Wat voor een waardering zal de markt hieraan toekennen? De meeste technologiebedrijven noteren makkelijk tegen 50 tot 70 keer de jaarlijkse winst.

Maar je weet ondertussen dat ik liever werk met conservatieve cijfers. Uitgaande van een bescheiden multiple van 20 levert dat een waarde van 30 miljard USD op.

Gedeeld door de 100 miljoen aan uitstaande aandelen, komen we ze op een -ik mag wel zeggen conservatief- koersdoel van 300 USD.

Dat is ruwweg 30x meer dan de huidige koers! 

Twaalf bedrijven tekenden reeds een NDA

Tot op heden hebben twaalf verschillende bedrijven een geheimhoudingsovereenkomst getekend om de ontwikkelde technologie grondig te bestuderen.

Een aantal van deze bedrijven waren zo onder de indruk dat ze meteen een pilootproject hebben opgezet en bestuderen of ze deze technologie willen uitrollen in de bestaande datacenters.

Als dit allemaal loopt zoals voorgesteld, en ik heb geen enkele reden om daaraan te twijfelen, mogen we op korte termijn de eerste getekende contracten verwachten.

Het spreekt voor zich dat op dat moment niemand deze beloftevolle technologie nog zal kunnen negeren.

Het enorme potentieel dat dit bedrijf bezit, zal dan voor iedereen zichtbaar worden en het aandeel zal niet meer te koop zijn aan de prijzen van vandaag.

Voor beleggers die interesse hebben, is het nu de moment. Langer wachten, betekent in dit geval wellicht meer betalen. 

Macrotrend #3: Van outsourcing naar reshoring

Als de VS langzaam het voorrecht verliest om dollars te printen, zal men die dollars weer zelf moeten gaan verdienen. 

Het land moet weer aan de bak en dat betekent meer produceren en minder consumeren. 

Waar de voorbije decennia bedrijven vooral bezig waren met ‘outsourcen’ en productie verschoven naar China en andere lageloonlanden, zal die productie nu weer terug naar de VS moeten komen. 

Een onverwachte winnaar van deze trend lijkt me de markt van kantoorgebouwen in New York. 

Beleggers hebben vandaag het idee dat we allemaal remote gaan werken en verkochten vastgoedaandelen tegen prijzen ver beneden de werkelijke waarde. 

Het bedrijf dat we in MACRO Trends tipten om te profiteren van deze trend bezit voor $17,9 miljard aan kantoorgebouwen in New York is op de beurs te koop voor … $4,8 miljard. 

Van een koopje gesproken! 

Als de VS de komende jaren al die jobs terughaalt uit China, zal men grotere kantoorgebouwen nodig hebben. 

Dit bedrijf biedt je misschien wel de veiligste manier om te profiteren van deze gigantische trend en wie nu koopt, heeft uitzicht op minstens 200% winst. 

Ok, vertel me wat MACRO Trends voor me kan betekenen​

We beleven momenteel een uitzonderlijke tijd waar beleggers hun hebben en houden verliezen met dalende beurskoersen … de oorlog in Oekraïne onze manier van leven bedreigt … en de torenhoge inflatie onze koopkracht uitholt. 

Het spijt me dat ik het moet zeggen, maar niets doen is echt geen optie meer. 

Als je na het lezen van deze info nog steeds rondloopt met het idee “dat het allemaal wel goed komt” en liever je kop in de grond steekt, moet je dat vooral doen.

Als je je vergist, zal je alles verliezen waar je ooit voor gewerkt hebt.

Maar het is jouw keuze, en dat respecteer ik.

Alle begrip voor deze houding. Ik ken genoeg mensen in mijn directe omgeving die liever in sprookjes geloven en ik steek er geen energie meer in om deze mensen uit hun droomwereld te halen.

Je kan natuurlijk ook MACRO Trends een kans geven. Daarmee riskeer je letterlijk niks.

Om de twee weken valt een lijvige editie bij je in de mailbox. 

MACRO Trends geeft je de info in handen om correcte beslissingen te nemen … legt het spel van  het grote geld bloot en geeft je toegang tot de research die onze lezers eerder monsterwinsten bezorgden.

Mocht je tijdens de eerste 90 dagen van je abonnement besluiten dat MACRO Trends toch niet helemaal is wat je ervan verwacht had, krijg je je abonnementsgeld gewoon terug. 

Yep, indien het niet bevalt, krijg je 100% van je abonnementsgeld terugbetaald.

Je ontvangt 90 dagen lang de updates … de login voor onze beveiligde website … en de e-mail alerts.

Indien je, om welke reden dan ook, het gevoel hebt dat onze analyses geen meerwaarde betekenen, krijg je je geld meteen terugbetaald. 

Stuur ons een mailtje en je krijgt je investering in MACRO Trends tot op de laatste eurocent volledig terugbetaald. Zo simpel is het! Je aankoop wordt pas na 90 dagen definitief.

Vanwaar dit aanbod dat geen enkele serieuze belegger eigenlijk kan weigeren?

Simpel. Ik ben ervan overtuigd dat een belegger die kennis maakt met MACRO Trends zoveel geld verdient, dat het abonnement jaar na jaar verlengd zal worden.

En aangezien de echte winsten vooral in de verlengingen zitten, betekent dit dat onze winst als uitgever hierdoor behoorlijk kan stijgen.