Paul van den Heuvel

Paul van den Heuvel

Paul van den Heuvel heeft zich gespecialiseerd in het inkomensgericht beleggen en is auteur van de nieuwsbrieven The Dividend Factory en PensioenDividend.nl. Paul heeft de beginjaren meegemaakt van de opleiding communicatie aan de HEAO in Eindhoven. Later als marketinganalist en database manager heeft hij zich kunnen bekwamen op het analytische vlak.

Business Intelligence was zijn specialiteit. Zijn ervaringen als analist hebben hem enorm geholpen bij de zoektocht naar Hoog Dividend aandelen. Deze aandelen hebben geen notering in eigen land, dus moest hij naar Amerika, de bakermat van het inkomensgericht beleggen. Regelmatig is hij daar te vinden en nog steeds weet hij de parels onder de Hoog Dividend aandelen aan zijn twee portfolio’s toe te voegen. Amerikanen leven niet in een verzorgingsstaat zoals wij.

De zelfredzaamheid van de Amerikanen heeft geleid tot het inkomensgericht beleggen. De regering heeft voor bepaalde bedrijfstakken gunstige, vaak fiscale voorwaarden geschapen om dividendbeleggers aan zich te binden. Zo snijdt het mes aan twee kanten.

Het is Paul zijn missie om ook de Nederlandse en Belgische beleggers hiervan te laten profiteren. En dat zijn er inmiddels al vele duizenden.

Nieuwsbrief

Internationaal Dividend Portfolio

Om buiten de dollar een volwaardige dividendportefeuille te kunnen opbouwen, is DividendRadar dat gaan doen waar het uiteindelijk ooit voor bedoeld is: Het in het vizier krijgen van wereldwijd de beste dividendaandelen.

Hét bewijs dat buiten het dividendland Amerika er ook dividendparels te vinden zijn.

€ 49

iedere 3 maanden

De beste Hoog Dividend aandelen

Met een abonnement op The Dividend Factory krijgt u toegang tot de parels onder de Hoog Dividend aandelen.

De nieuwsbrief heeft 7% als onderkant gekozen. Maar er zijn ook aandelen bij, die u meer dan 10% per jaar brengen.

De meeste aandelen keren elk kwartaal of zelfs elke maand uit.

€ 37,50​

iedere 3 maanden

Inkomen uit Hoog Dividend fondsen

PensioenDividend.nl speurt voor u de aandelenmarkten af naar beleggingsfondsen, die zonder uitzondering elke maand met een uitkering komen en een dividendrendement realiseren van 8% of meer.

Deze nieuwsbrief is ideaal als aanvulling op uw pensioen of gewoon als extra inkomen.

Deze passieve vorm van beleggen is misschien minder spannend, maar u heeft er dan ook nagenoeg geen omkijken naar.

€ 49,95

iedere 3 maanden

Recente updates

De DividendClub
Paul

De DividendClub – week 26

Beste belegger, De wekelijkse update staat klaar om te downloaden via onderstaande button en op de website van www.BeleggersPlaats.com. Naast het meest actuele dividendnieuws en…...

Je hebt een geldig abonnement nodig om de inhoud te bekijken.

Gratis

Mining Moonshots

MacroTrends

Lees verder »
De DividendClub
Paul

De DividendClub – week 24

Beste belegger, De wekelijkse update staat klaar om te downloaden via onderstaande button en op de website van www.BeleggersPlaats.com. Naast het meest actuele dividendnieuws, deze…...

Je hebt een geldig abonnement nodig om de inhoud te bekijken.

Gratis

Mining Moonshots

MacroTrends

Lees verder »
De DividendClub
Paul

De DividendClub – week 22

Beste belegger, De wekelijkse update staat klaar om te downloaden via onderstaande button en op de website van www.BeleggersPlaats.com. Naast het meest actuele dividendnieuws, deze week…...

Je hebt een geldig abonnement nodig om de inhoud te bekijken.

Gratis

Mining Moonshots

MacroTrends

Lees verder »