Smart Capital

SMART Capital is als aparte publicatie verdwenen en maakt sinds juli 2022 onderdeel uit van de nieuwsbrief van BeursMagazine. Verlenging van uw abonnement op SMART Capital is derhalve niet meer mogelijk, maar als u een abonnement op BeursMagazine afsluit, blijft u 100% op de hoogte van de investeringsmogelijkheden volgens de methode van Sam Hollanders. Bijkomend voordeel is dat u daarnaast kennis maakt met andere auteurs met nieuwe beleggingsmogelijkheden en een abonnement op BeursMagazine ook nog eens €12,75 per kwartaal goedkoper is.

Aantrekkelijk rendement
Het gaat bij waarde beleggen om beleggen zoals het ooit is bedoeld: Aantrekkelijk geprijsde aandelen kopen, waarvan de koers met een grote kans op den duur aanzienlijk zal stijgen om zodoende een aantrekkelijk rendement te maken.

Een euro kopen voor 50 cent…
Heel simpel gezegd kunnen we het samenvatten als het kopen van euro’s voor 50 cent. Natuurlijk is het niet zo simpel, want hoe weet je of die €0,50 nu echt €1 waard is? Daarvoor zullen we af moeten dalen naar het DNA van een bedrijf. Hiervoor zal er veel en tijdrovend onderzoek gedaan moeten worden. Hier komt vakmanschap om de hoek kijken. En juist daarin blinkt SMART Capital al sinds 2004 uit.

Sam Hollanders

Sinds juli 2014 is Sam Hollanders de auteur van SMART Capital, dit na de fusie met de nieuwsbrief BeursLoper waar hij sinds 2011 zijn klanten voorzag van aandelentips. 

Nieuwsbrief

Crisissen zoals deze zijn het ideale moment om te investeren. We zoeken aandelen met een goed verhaal en een aantrekkelijke risk/reward.

We willen verhalen ontdekken vooraleer anderen dat doen en vroeg in belangrijke trends participeren.

49,75

iedere 3 maanden

Recente updates

SMART Capital
Sam

SMART Capital een jaar na de samensmelting

We zijn ondertussen een jaar verder na de samensmelting van SMART Capital en BeursMagazine. In het afgelopen jaar werden er heel wat nieuwe bedrijven gepresenteerd…...

Je hebt een geldig abonnement nodig om de inhoud te bekijken.
[elementor-template id="33228"]
Lees verder »
SMART Capital
Sam

Applus: Hoe lang blijft deze nog op de beurs

Applus gaf ons een inzicht in het eerste kwartaal van dit jaar. De omzet steeg met 3,1% tot €476,8 miljoen. Als we echter op vergelijkbare…...

Je hebt een geldig abonnement nodig om de inhoud te bekijken.
[elementor-template id="33228"]
Lees verder »
SMART Capital
Sam

Degelijke cijfers X-Fab en zorgen om Kernel

Kernel, komt er een hoger bod? We ontvingen van Kernel een operationele update over de eerste drie maanden van dit jaar. Dezelfde zes fabrieken van…...

Je hebt een geldig abonnement nodig om de inhoud te bekijken.
[elementor-template id="33228"]
Lees verder »