De DividendClub

Het dividendbeleggen is steeds populairder geworden. Steeds meer beleggers hechten waarde aan een constante stroom aan dividenden. Zeker in onzekere tijden zoals nu.

We hebben sinds de start van The Dividend Factory in 2008 veel kennis en ervaring opgedaan, wat geurende de tijd resulteerde in een viertal nieuwsbrieven waarin het thema dividend centraal staat. Elke strategie kent zijn eigen specialisatie. Inmiddels zijn we tot de conclusie gekomen dat alle kennis samenbrengen meer oplevert dan de som der delen. Om al die kennis en ervaring te bundelen hebben we De DividendClub opgericht We hebben in de afgelopen jaren steeds slimmere algoritmes ontwikkeld om nog betere beleggingskeuzes te kunnen maken. We zijn regelmatig in de VS te vinden, onze belangrijkste bron waaruit we nog steeds putten. We reserveren veel tijd voor ontwikkeling en hebben regelmatig gesprekken met experts in binnen- en buitenland.

We voegen de nieuwsbrieven The Dividend Factory, PensioenDividend, GroeiDividend en DividendRadar samen tot één groot dividendcentrum. Een groot voordeel is dat je voortaan met één abonnement gebruik maakt van alle kennis die we in huis hebben.
We heten je van harte welkom bij De DividendClub.

Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop is lid van het redactionele team sinds januari 2010 en van begin af aan nauw betrokken geweest bij het opzetten van GroeiDividend.

Paul van den Heuvel

Paul van den Heuvel heeft zich gespecialiseerd in het inkomensgericht beleggen en is auteur van de nieuwsbrieven The Dividend Factory, Dividend Radar en PensioenDividend.nl.

Nieuwsbrief

De laatste jaren is het beleggen met het oog op een aantrekkelijk dividend steeds populairder geworden. Het dividendbeleggen vond zijn oorsprong in de VS, maar ook in de rest van de wereld heeft men inmiddels de kracht ervan ontdekt.

74,50

iedere 3 maanden

Recente updates

De DividendClub
Eveline

De DividendClub – week 21

Beste belegger, De wekelijkse update staat klaar om te downloaden via onderstaande button en op de website van www.BeleggersPlaats.com. Naast het meest actuele dividendnieuws, adviseren…...

Je hebt een geldig abonnement nodig om de inhoud te bekijken.
[elementor-template id="33228"]
Lees verder »
De DividendClub
Paul

De DividendClub – week 20

Beste belegger, De wekelijkse update staat klaar om te downloaden via onderstaande button en op de website van www.BeleggersPlaats.com. Naast het meest actuele dividendnieuws, deze week…...

Je hebt een geldig abonnement nodig om de inhoud te bekijken.
[elementor-template id="33228"]
Lees verder »
De DividendClub
Eveline

De DividendClub – mei 2023

Beste belegger, De nieuwsbrief van deze maand staat klaar om te downloaden via onderstaande button en op de website van www.BeleggersPlaats.com. In de nieuwsbrief van deze…...

Je hebt een geldig abonnement nodig om de inhoud te bekijken.
[elementor-template id="33228"]
Lees verder »