Macro Trends

MACRO Trends (MT) werd in 2011 opgericht als meer dan een beleggersblad. Het was een blad voor beleggers, wat niet hetzelfde is.
Bij MT vind je aandelentips, zoals bij elk blad, maar wij gaan verder: wij analyseren de risico’s die aan alle activaklassen vasthangen, omdat alle activaklassen nu eenmaal uitgedrukt zijn in … geld.

Met ons geld is wat mis. Er is er teveel van, maar toch brengt niks nog geld op. Tenminste niet als je de inflatie erbij rekent, die volgens de ECB lager is dan ooit, maar wat wij in onze portemonnee niet voelen. In tegendeel: elk jaar wordt alles duurder. Hoe komt dat? En hoe bescherm ik mijn vermogen daartegen? Dat zijn de kernvragen die we maand na maand in MT onderzoeken.

Maarten Veheyen

Maarten Verheyen voorspelde de kredietcrisis van 2008, publiceerde het boek ‘Het Eindspel van ons Financieel Systeem’ en creëerde de documentaire ‘Eindspel’.

Nieuwsbrief

Bescherm uw kapitaal!

Het vermogen van onze lezers beschermen is altijd onze éérste zorg. MACRO Trends investeert voornamelijk in fysiek goud, zilver, (buitenlandse) valuta, maar ook cryptocurrencies zoals Bitcoins komen aan bod.

De portefeuille van MACRO Trends is opgebouwd volgens de filosofie van een beleggings-piramide, waarbij het minst risicovolle (aandelen) de top. Hoe hoger, hoe minder er van die activaklasse in zit. 

Als abonnee zit u verder ook nog eens op de eerste rij om bij te leren over het onderzoek van de hoofdredacteur inzake inflatie en deflatie, en de relatie met de geopolitieke gebeurtenissen in Europa. 

89

iedere 3 maanden

Recente updates

MACRO Trends
Maarten

Macrotrends editie 218

Editie 218 van Macrotrends kan gedownload worden. In dit nummer komen we weer met een nieuwe aankoop voor de Reset Portefeuille, kijken we naar de…...

Je hebt een geldig abonnement nodig om de inhoud te bekijken.
[elementor-template id="33228"]
Lees verder »
MACRO Trends
Maarten

Macrotrends editie 217

Editie 217 van Macrotrends is gereed met daarin een nieuwe aankoop voor de portefeuille! Verder heeft Bart Peeters ook nog eens de situatie in China…...

Je hebt een geldig abonnement nodig om de inhoud te bekijken.
[elementor-template id="33228"]
Lees verder »
MACRO Trends
Maarten

Wekelijkse update Macrotrends

Klik op de onderstaande button voor de wekelijkse update (met een heel belangrijke boodschap over Macrotrends!) Download de bijlage Macrotrends update 1 september 2023… Je...

Je hebt een geldig abonnement nodig om de inhoud te bekijken.
[elementor-template id="33228"]
Lees verder »