Groei dividend

Er zijn bedrijven, die door de jaren heen hun winst constant zien groeien en die winst in de vorm van een alsmaar oplopend dividend doorgeven aan hun aandeelhouders. Wij noemen ze de Alsmaar Meer Dividend Betalers. Coca Cola is zo’n voorbeeld. McDonald’s ook.

Veel beleggers liften mee op de successen van deze bedrijven, maar de echte slimme beleggers laten hun vermogen in een nog harder tempo aangroeien. Daarvoor moet u wel met een paar zaken rekening houden. GroeiDividend gaat u daarbij helpen.

Wat kan GroeiDividend voor u betekenen?
Inkomen uit AMDB aandelen is een zekerheidje. Zo verhoogt een bedrijf als Coca-Cola al meer dan 40 jaar trouw elk jaar het dividend. Het rendement op uw investering groeit jaar na jaar. Maar het is de kunst niet teveel voor zo'n AMDB aandeel te betalen. Dankzij een krachtige formule uit de jaren '60, helpt GroeiDividend u voor deze AMDB aandelen het juiste aankoopmoment te bepalen. Het verschil in rendement kan daardoor oplopen tot wel 50 procent! Zo helpen wij beleggers hun vermogen in een nog harder tempo te laten aangroeien.

Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop is lid van het redactionele team sinds januari 2010 en van begin af aan nauw betrokken geweest bij het opzetten van GroeiDividend.

Nieuwsbrief

Winstverdubbelaar met de Dividend Component

Deze nieuwsbrief concentreert zich op Blue Chip aandelen zoals Coca-Cola en McDonald’s. Deze aandelen presteren het om elk jaar het dividend te verhogen en daarom worden ze ook wel Alsmaar Meer Dividend Betalers genoemd (AMDB’s).

Leg uw aandelen van Coca-Cola en tientallen andere mastodonten van de beurzen niet op zolder, want door deze op het juiste moment te kopen en te verkopen, verhoogt u uw rendement aanzienlijk.

49,90

iedere 3 maanden

Recente updates

De DividendClub
Eveline

Wij zijn verhuisd!

Beste Belegger, Afgelopen oktober zijn wij, Eveline Vrisekoop en Paul van den Heuvel, gestart met De DividendClub. Onlangs hebben we in goed overleg besloten ons…...

Je hebt een geldig abonnement nodig om de inhoud te bekijken.
[elementor-template id="33228"]
Lees verder »
De DividendClub
Eveline

De DividendClub – week 27

Beste belegger, De wekelijkse update staat klaar om te downloaden via onderstaande button en op de website van www.BeleggersPlaats.com. De eerste helft van het beursjaar…...

Je hebt een geldig abonnement nodig om de inhoud te bekijken.
[elementor-template id="33228"]
Lees verder »
De DividendClub
Paul

De DividendClub – week 26

Beste belegger, De wekelijkse update staat klaar om te downloaden via onderstaande button en op de website van www.BeleggersPlaats.com. Naast het meest actuele dividendnieuws en…...

Je hebt een geldig abonnement nodig om de inhoud te bekijken.
[elementor-template id="33228"]
Lees verder »