Sam Hollanders

Sam Hollanders

Sam Hollanders is een familieman gezegend met een lieve vrouw en drie prachtige dochters. Na een carrière in de retail (fotografie-multimedia) en gesterkt door de goede resultaten tijdens de financiële crisis van 2008, heeft hij zijn passie gevolgd naar de beurs en werd hij fulltime belegger.

Uit een drang om te delen wat hij geleerd heeft, en nog steeds leert, van de meesterbeleggers schrijft hij al sinds 2011 over de beurs. Het boek “Verdubbel je geld in vijf jaar” kwam hieruit in 2019 (Lannoo). Van 2014 - 2022 was hij hoofdredacteur van het magazine SMART Capital. Nu is hij vast columnist in Beursmagazine.

Hij is een echte waardebelegger en voelt zich ook met kleinere bedragen steeds mede eigenaar van de bedrijven waarin hij belegt.

Vanuit deze filosofie selecteert hij enkel aandelen welke hij bereid is te houden, ook als de beurs voor enkele jaren zou sluiten. Zijn portefeuille bestaat uit aandelen van hoogst kwalitatieve bedrijven en spotgoedkope aandelen of een gezonde mix van beide.

‘Beleggen is voor iedereen. Het is een ambacht. Je kunt de technieken leren en de rest komt neer op oefening, ervaring en emotionele controle’, aldus Sam Hollanders

Nieuwsbrief

Beurs Magazine

Crisissen zoals deze zijn het ideale moment om te investeren. We zoeken aandelen met een goed verhaal en een aantrekkelijke risk/reward.

We willen verhalen ontdekken vooraleer anderen dat doen en vroeg in belangrijke trends participeren.

49,75

iedere 3 maanden

Recente updates