Nieuwe Auteur

Eric Poelmann

Eric Poelmann heeft na zijn studie aan de Business Universiteit Nyenrode een vervolgstudie gedaan in Amerika aan de University of Oregon. Eric is een instituut op het gebied van Direct Marketing. Diverse postorderbedrijven zijn onder zijn leiding uitgegroeid tot hoofdrolspelers in de markt van het verkopen op afstand.

Postorderen staat voor gemakkelijk en comfortabel shoppen. Home Shopping via het Internet is hieruit voortgevloeid. Beleggen is zijn grote passie. Zijn Direct Marketing kennis kwam hem dan ook heel goed van pas toen hij besloot om kennis van beleggen met hetzelfde comfort onder de mensen te brengen. De cirkel was hiermee rond.

Als uitgever van financiële nieuwsbrieven heeft hij de afgelopen jaren duizenden beleggers in Nederland en België een stuk slimmer gemaakt. En dat komt goed van pas nu het investeringsklimaat ons niet altijd even gunstig gezind is. Zijn antwoord op het beleggen in crisistijden, is het beleggen met dividend als uitgangspunt. DividendRadar houdt voor u wereldwijd de beste aandelen in het vizier, waarbij de dividendcomponent een antwoord geeft op een sterk groeiende behoefte:

Veilig beleggen in no-nonsense aandelen. DividendRadar belicht de verschillende aspecten van het dividendbeleggen, zoals inkomen en kapitaalgroei of juist een combinatie van de twee. Eric is auteur van de DividendRadar nieuwsbrief. Deze wordt GRATIS verspreid in Nederland en België

Contact

Nieuwsbrief

Internationaal Dividend Portfolio

Om buiten de dollar een volwaardige dividendportefeuille te kunnen opbouwen, is DividendRadar dat gaan doen waar het uiteindelijk ooit voor bedoeld is: Het in het vizier krijgen van wereldwijd de beste dividendaandelen. 

Hét bewijs dat buiten het dividendland Amerika er ook dividendparels te vinden zijn.

€ 49

iedere 3 maanden

Beleggersplaats
Combi Abonnement

Bespaar meer dan 1.000 euro per jaar
met een Combi Abonnement!

Voor de slimme beleggers  hebben we een voordelig combinatie abonnement.

Tegen een vast bedrag van €100,- per maand kunt u een abonnement nemen op al onze nieuwsbrieven. En dat geldt ook voor alle toekomstig uit te brengen nieuwsbrieven waarvoor u niets extra’s betaalt!

Meer info

€ 100

per maand

Recente updates