Home

Logo_Beleggersplaats_wit

Word de beste belegger die je kan zijn

Concrete beleggingstips en research voor beleggers die hun financiële toekomst zélf in handen nemen.
Meer dan 10.000 betalende abonnees in de Benelux

Nieuws

MACRO Trends
Maarten

Update beleggingsrooster 31 maart 2023

Petrobras Beleggers duwden Petrobras (ticker PBR.A) lager uit vrees dat de nieuwe president Lula het bedrijf als zijn spaarvarken zou gaan gebruiken waardoor beleggers in…...

Je hebt een geldig abonnement nodig om de inhoud te bekijken.
Login of Start je abonnement
Lees gratis
Lees verder »
Mining Moonshots
Jonas De Roose

Swing trade nikkel ontwikkelaar

In het januarinummer schreef ik het volgende over onze nikkel ontwikkelaar: “…het advies gaat voorlopig op positie afbouwen. Het doel is om deze terug aan…...

Je hebt een geldig abonnement nodig om de inhoud te bekijken.
Login of Start je abonnement
Lees gratis
Lees verder »
De DividendClub
Paul

De DividendClub – week 13

Beste belegger, De wekelijkse update staat klaar om te downloaden via onderstaande button en op de website van www.BeleggersPlaats.com. We besteden opnieuw aandacht aan de…...

Je hebt een geldig abonnement nodig om de inhoud te bekijken.
Login of Start je abonnement
Lees gratis
Lees verder »

Onze betaalde nieuwsbrieven

Beurs
magazine

Crisissen zoals deze zijn het ideale moment om te investeren. We zoeken aandelen met een goed verhaal en een aantrekkelijke risk/reward.

We willen verhalen ontdekken vooraleer anderen dat doen en vroeg in belangrijke trends participeren.

€ 49,75

iedere 3 maanden

Wereldwijd de beste dividend aandelen

Om onze service te vergroten hebben we onze vier afzonderlijke dividend nieuwsbrieven samengevoegd onder één dak. Dat betekent dat je voortaan met één abonnement gebruik kunt maken van een breed spectrum aan dividend strategieën.

Centraal staan de thema’s inkomen en rendement.

74,50

iedere 3 maanden

Bescherm
uw kapitaal!

MACRO Trends investeert voornamelijk in fysiek goud, zilver, (buitenlandse) valuta, maar ook cryptocurrencies zoals Bitcoins komen aan bod.

€ 89

iedere 3 maanden

Mining Moonshots

Mining Moonshots investeert in speculatieve mijnaandelen waarbij je het risico loopt om de helft van je kapitaal te verliezen, maar tegelijkertijd ook een reële kans hebt om je inzet te vertienvoudigen.

Dit zijn het soort opportuniteiten waarmee een bepaald type belegger een fortuin kan verdienen.

€ 100

per maand

Auteurs

Maarten Verheyen

Maarten Verheyen voorspelde de kredietcrisis van 2008, publiceerde het boek ‘Het Eindspel van ons Financieel Systeem’ en creëerde de documentaire ‘Eindspel’.

Paul van den Heuvel

Paul van den Heuvel heeft zich gespecialiseerd in het inkomensgericht beleggen en is auteur van de nieuwsbrieven The Dividend Factory en PensioenDividend.nl.

Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop is lid van het redactionele team sinds januari 2010 en van begin af aan nauw betrokken geweest.

Sam Hollanders

Sinds juli 2014 is Sam Hollanders de auteur van SMART Capital, dit na de fusie met de nieuwsbrief BeursLoper waar hij sinds 2011 zijn klanten voorzag van aandelentips.

Jonas De Roose

Jonas De Roose schrijft sinds 2019 voor Mining Moonshots. Hij heeft een passie voor de mijnbouw en analyseert die markt actief sinds 8 jaar.

Erik Wetterling

Erik Wetterling was in een vroeger leven een succesvol pokerspeler en deze ervaring vormde zijn benadering van de financiële markten.

Stefan Willems

Stefan Willems begon zijn carrière in de marktenzaal van KBC waar hij de aandelen markten opvolgde voor de online broker Bolero en als beleggingsadviseur werkte voor ING

Bart De Schutter

Bart De Schutter is belegger sinds 1992 en schreef reeds voor diverse beleggingsbladen, in de hoedanigheid van analist-redacteur of hoofdredacteur.